Radiofrequentie

Wil je:

 • rimpels verminderen
 • een strakke kaaklijn
 • contourverbetering
 • huidversteviging
 • verfijning van de huidstructuur
 • vermindering van couperose
 • vermindering van rosacea
 • vermindering van donkere kringen en/of wallen onder de ogen
 • vermindering van littekens
 • vermindering van een droge huid

Een heerlijk ontspannende behandeling met een onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat!

Bindweefselmassage

Stoor je jezelf ook aan die hangwangen, dubbele kin, lippenplooi of overhangende oogleden? Wil je ook weer die jeugdige vorm van je gezicht terug? Dan gaan we met ‘Natural face lifting’ aan de slag om het bindweefsel, spierweefsel en botweefsel te verbeteren.

Wat is het effect van de Natural Face lift?

 • diepe gelaatsrimpels worden verzacht
 • kleine gelaatsrimpels verdwijnen
 • oogcontouren worden gladder
 • de huid wordt strakker en elastischer 
 • de huid wordt gelift
 • de doorbloeding van de huid verbeterd
 • de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd

Resurfacing peeling

Een resurfacing peeling is meer dan een peeling! Naast dat het je huid vernieuwd en collageen stimuleert. Worden er werkstoffen in je huid getransporteerd waardoor deze gaat herstructureren. Het resultaat is dat je huid egaler wordt, roodheid en pigment verminderd en je een prachtig stralende teint krijgt.

Een resurfacing peeling kan ingezet worden bij huidproblemen zoals, acne, rosacea, pigmentvlekken maar ook om lijntjes en rimpels te verminderen of als je huid een flinke oppepper nodig heeft.

Microneedling

–  verminderen van lijntjes en rimpels
–  verfijnen van  je  huidstructuur/poriën
–  verwijderen van rest acne en acne littekens
 – aanpak van huidveroudering

Microneedling is een techniek waarbij je huid geperforeerd wordt met kleine naaldjes. Door deze techniek ontstaan er in je lederhuid kleine wondjes. Als deze wondjes herstellen wordt collageen aangemaakt waardoor je volume krijgt in je huid. Littekens en rimpeltjes worden minder diep en je huid wordt zichtbaar gladder. 

Sculpting

We gaan naar de sportschool om een strakker lichaam te krijgen, maar trainen ons gezicht niet, maar dat kan wel! 

Met Sculpting kun je zelf aan de slag met bindweefselmassage, het is een self-treatment voor het gezicht, de hals en decolleté. 

Door 3 x per week 15 minuten je gezicht te trainen ondersteun je de behandeling met als resultaat een strakkere en stevigere huid. Je krijgt een strakkere kaaklijn, hamsterwangen worden minder en lijntjes en rimpels worden zachter.

Huidverzorgende behandeling

Ik houd je huid mooi met een verzorgende en hydraterende behandeling! Geniet daarbij van een heerlijke massage met masker afgestemd op jouw huid. Ik maak gebruik van op jouw huid aangepaste serums en collageen of alginate masker. 

Wat is het verschil tussen een huidverzorgende behandeling en een huidverbeterende behandeling?
Onze huid is opgebouwd uit drie lagen, de bovenste laag is de opperhuid, dan komt de lederhuid en dan het onderhuids bindweefsel. 

Bij een huidverbeterende behandeling werk ik in de lederhuid en/of onderhuidbindweefsel. Bij een huidverzorgende behandeling werk ik op de bovenste huidlaag, de opperhuid. 

Verwijderen van huidoneffenheden

Heb je last van huidoneffenheden zoals steelwratjes, couperose, ouderdomsvlekken, fibromen en bloedblaasjes? Deze komen meestal voor in het gezicht, hals, decolleté, oksels en onder de borsten. Het zijn vaak onschuldige huidoneffenheden die verwijderd kunnen worden d.m.v. coaguleren, dit is het wegbranden van goedaardig huidweefsel.

Voorafgaand aan de behandeling zal ik de oneffenheid beoordelen en geef ik uitleg over de behandeling en het te verwachten resultaat. Mocht er enige twijfel zijn over de huidoneffenheid, dan behandel ik niet en stuur ik je door naar de huisarts/dermatoloog.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet je huidoneffenheid er wat roder uit en gaat het wat donkerder kleuren, wat een normale reactie is op de behandeling. Je huidoneffenheid zal een korstje worden, wat er binnen enkele dagen afvalt. Daarna heeft je huid enkele dagen tot 14 dagen nodig om verder te genezen. Dit is afhankelijk van de wondgenezing. Het is verstandig om de behandelde plek gedurende tenminste 6 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht of zonnebank in verband met de kans op pigmentatieafwijkingen. Daarbij adviseer ik ook het gebruik van een zonnebrand met spf 30.