Skip to content

Verwijderen van huidoneffenheden

VERWIJDEREN VAN HUIDONEFFENHEDEN ZOALS STEELWRATJES, VETBULTJES, OUDERDOMSVLEKKEN, COUPEROSE ETC.

Heb je last van huidoneffenheden zoals steelwratjes, couperose, ouderdomsvlekken, fibromen en bloedblaasjes? Deze komen meestal voor in het gezicht, hals, decolleté, oksels en onder de borsten. Het zijn vaak onschuldige huidoneffenheden die verwijderd kunnen worden d.m.v. coaguleren, dit is het wegbranden van goedaardig huidweefsel.

Voorafgaand aan de behandeling zal ik de oneffenheid beoordelen en geef ik uitleg over de behandeling en het te verwachten resultaat. Mocht er enige twijfel zijn over de huidoneffenheid, dan behandel ik niet en stuur ik je door naar de huisarts/dermatoloog.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet je huidoneffenheid er wat roder uit en gaat het wat donkerder kleuren, wat een normale reactie is op de behandeling. Je huidoneffenheid zal een korstje worden, wat er binnen enkele dagen afvalt. Daarna heeft je huid enkele dagen tot 14 dagen nodig om verder te genezen. Dit is afhankelijk van de wondgenezing. Het is verstandig om de behandelde plek gedurende tenminste 6 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht of zonnebank in verband met de kans op pigmentatieafwijkingen. Daarbij adviseer ik ook het gebruik van een zonnebrand met spf 30. 

Vanaf €33,00

Verwijderen van huidoneffenheden is effectief voor de volgende huidproblemen

Andere behandelingen