Een mooie huid is niet altijd vanzelfsprekend maar wat zou het fijn zijn als dat wel zo zou zijn.

Jouw huid, mijn zorg!

Tegenwoordig heb ik een mooie huid en krijg hier regelmatig complimenten over, maar dat is helaas ook anders geweest. Als kind heb ik lang last gehad van constitutioneel eczeem en in de pubertijd acne. Dit doet wat met je, ik werd er erg onzeker van. Misschien wel door mijn eigen huidproblemen ben ik extra betrokken en begeleid ik je graag naar die mooie stralende huid waar ook jij zo op hoopt.

Aanpak

Ik geloof erin dat de weg naar een mooie huid bestaat uit de juiste thuisverzorging,  huidverbeterende behandelingen en eventueel een aanpak van binnenuit. Dit alles samen zorgt voor een prachtige stralende huid!

Advies

Om het beste advies te kunnen blijven geven blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en volg ik regelmatig nascholingen. Iedere huid is anders en iedere huid is uniek en vraagt om de juiste aanpak om deze mooi en stralend te krijgen, zodat ook jij durft te zeggen “ik durf iemand weer aan te kijken als ik tegen iemand praat” dat is mijn missie en hopelijk mag ik jou daar mee helpen.

JOUW HUID MIJN ZORG

Hopelijk zie ik je snel!

Liefs Germa, jouw huidspecialist

Schoonheidssalon

Waalwijk

Wil je huidverjonging, je algehele huidconditie verbeteren of heb je een huidprobleem? Skin Solutions biedt meer dan alleen een behandeling. Ik begeleid jou naar een mooie stralende huid!

Na een zorgvuldige analyse geef ik je graag advies over de mogelijkheden en de juiste behandeling. De aanpak naar een mooie huid is de juiste thuisverzorging, behandeling voor huidverbetering en eventueel aanpak van binnenuit. Dit alles samen zorgt voor een prachtige stralende huid!

Waar kan ik jou mee helpen?

Klantervaringen

monique
Monique
Germa is veel meer dan een schoonheidsspecialiste. Ze heeft écht veel kennis, blijft zich constant bijscholen en ontwikkelen. Daarnaast straalt zij als persoon rust en vertrouwen uit, is ze betrokken en geeft ze de heerlijkste gezichtsmassages die je je voor kan stellen, waardoor je maximaal kan ontspannen tijdens een behandeling.
daisy
Daisy
Al jaren was ik op zoek naar iemand die mijn complexe huid kon begrijpen en me daarbij kon helpen. Ik ben erg blij dat ik Germa gevonden heb! Door haar kennis en goede behandelingen is mijn huid veel rustiger en word ik blij als ik in de spiegel kijk. Daarnaast is Germa iemand waar je makkelijk bij tot rust komt, dat doet ook wonderen 🙂
petra
Petra
Germa is erg goed in haar vak. Haar professionele houding, de keuze van producten die mijn huid nodig heeft in combinatie met de zorgvuldigheid van Germa en natuurlijk de heerlijke ontspannen behandeling maken dat ik iedere keer met een stralende en gezonde huid wegga. Je bent in uitstekende handen bij Germa. Echt een aanrader!