Esse Probiotic Skincare

Skin Solutions werkt onder andere met merk Esse Probiotic Skincare.

Een natuurlijke en biologische lijn die zich richt op de microflora van de huid (microbioom). Onderzoek heeft aangetoond dat de huid bestaat uit miljarden bacteriën. Deze bacteriën zitten diep in je huidstructuur en werken samen met je eigen huidcellen, om de ingewikkelde chemie te waarborgen die zorgt voor een stralende huid. De bacteriën op je huid zijn dus net zo belangrijk als de bacteriën in je darmen.

Prebiotica en probiotica in Esse

Esse heeft daarom aan de producten pre,- en probiotica toegevoegd. Esse bezaait de huid met goede bacteriën die de strijd aangaan met pathogenen die o.a. huidveroudering veroorzaken. Met prebiotica, het voedsel voor de goede bacteriën, wordt het microbioom gevoed, om zo de huidflora weer gezond en in balans te krijgen.

Esse is vrij van synthetische ingrediënten en schadelijke conserveringsmiddelen

Schadelijke conserveringsmiddelen en andere synthetische ingrediënten kunnen de balans van het microbiologisch milieu van de huid verstoren en worden daarom ook niet gebruikt in de producten van Esse.

Esse is zeer geschikt voor een gevoelige en allergische huid

Esse Sensitive lijn combineert pre,-en probiotica samen met zachte biologische ingrediënten om de barrièrefunctie van de huid te herstellen om overgevoeligheid te verminderen. De ingrediënten van de producten leren de huid minder (allergisch) te reageren waardoor de kans op een allergische reactie heel klein is. Dit zorgt voor een verbeterde barrièrefunctie, vasthouden van vocht in de huid en het buiten houden van giftige stoffen waardoor het verouderingsproces kan worden vertraagd.

Esse is biologisch, vegan, dierproefvrij en CO2-neutraal

Ook fijn om te weten is dat Esse vegan, gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en CO2-neutraal is.

ScKIN NUTRITION

Je huid is een spiegel van hoe het werkelijk gaat met je gezondheid! 

Teveel stress, ongezonde voeding en te weinig beweging kunnen allerlei gezondheidsproblemen en huidklachten veroorzaken. 

De supplementen ScKIN nutrition geven ondersteuning van binnenuit bij huidveroudering, rimpels, huidverslapping, acne, rosacea, eczeem en psoriasis. Daarnaast ondersteunt het je immuunsysteem, geeft het een boost aan je energieniveau en je hormonen komen terug in balans. 

Puur en zuiver, vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld.

THE BEST FOR YOUR SKIN & VITALITY

pHformula

Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Ze bieden bijzondere kansen om het maximale resultaat te bereiken op het gebied van huidverbetering.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. De resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie.